Gitár oktatás online vagy Budapesten – gitáriskola a legjobbtól

NÉZD MEG A VIDEÓT!#


Profi gitárművészként a tanítás is mindig nagy szerepet játszott az életemben. Fontosnak tartom, hogy amit megtanultunk azt tovább is tudjuk adni. A gitár tanulás is lehet gyerekjáték: ez is egyfajta közvetítés, és kommunikáció, csak úgy, mint ahogy fontos, hogy a koncerteken tudjunk szólni a közönséghez, a pedagógiában is fontos, hogy tudjuk szólni az ember lelkéhez, értelméhez és minden egyes óra maradandó legyen számára. Ezért is tartom a minőségi gitár oktatást kiemelkedően fontosnak.  


Az online gitár tanulás is  lehet nagyon hatékony, számos diákot tanítottam már sikerrel a Covid-19 idején.  

Külföldi tanulmányaim után végül Magyarországon telepedettem le és kidolgozottam egy olyan tantervet amely rendkívül rugalmas és ötvözi a nyugati stílusú zene oktatást a magyar Kodály módszerrel. Több éves tapasztalat és több száz tanuló után úgy döntöttem, hogy összeállítok egy saját módszeren alapuló tankönyvet, amely tartalmazza a klasszikus gitár és az elektromos gitár technika alapjait. Ennek köszönhetően többféle stílusba is tudunk váltani az alapok elsajátítása után, mint például: Klasszikus gitár, Fingerstyle, Pop/Rock, Latin zene. Szeretettel vár minden gitározni vágyó gyermeket és felnőttet egyaránt, kezdőtől a haladó szintig.    

Gitárstúdió Szolgáltatásai

A Csík Adolf Gitárstúdió több lehetőséget biztosít tanulóinak, kezdve a személyes oktatástól a digitális oktatásig. Gitárkurzusaink bérlet formájában működnek, mert a folyamatos tanulásban és fejlődésben hiszünk. Egyszeri próbaórára azonban mindenkinek lehetősége van. Az oktatásra Budapest szívében, nagyszerű megközelítéssel az Astoria közelében kerül sor, vagy akár nálad!

Személyes oktatás

Találkozzunk személyesen a belváros szívében lévő teljesen felszerelt stúdiómban. Személyes oktatás olyan előnyökkel jár mint például az együtt játszás élménye, amit kár kihagyni!  

,

Online gitáróra a világ bármelyik részén 

Gitárstúdiónk teljes felszerelése megvan ahhoz, hogy az online oktatás is valódi élményt adjon

Házhoz megy a gitártanár

Ha nem szeretnél utazni, viszont nem szeretnéd kihagyni az együtt játszás örömét sem, akkor Budapesten belül a Csík Adolf Gitárstúdió egyik tanára ellátogat hozzád, aki Csík Adolf módszertanával és könyvéből tanít 


Tanácsadás

Ha érdekel egy bizonyos témakör,vagy küzködsz valmivel egy ideje akkor itt az ideje,hogy segitséget kérj! Együtt körberjárjuk az adott témakört és gyakorlási tanácsokkal,tippekkel látlak el.

Árlista

Az árak bértlet formában értendőek

Próba óra

-ismerkedés,tanterv bemutatása

-Haladók esetén szintfelmérés 

7 500 Ft

Online havi bérlet

4x45 perc

32 000 Ft

Személyes óra 2 alkalmas havi bértlet 

2x45 perc

20 000 Ft

Személyes óra 4 alkalmas havi bérlet

4x45

34 000 Ft

Óra idegennyelven (Angol,német)

4x45 perc

40 000 Ft

Csoportos oktatás

4x 45 perc

6 000 Ft

Tanácsadás,konuzultáció adott témakörben (alkalmi)

60 perc

10 000 Ft

Egyéni ajánlat

- Ha másfajta konstrukcióra van szükséged, mert időbeosztásod változó, vagy szokatlan akkor sem kell lemondanod a gitártanulás öröméről, megbeszélünk egy személyedre szabott rugalmas kurzust.

- Idegennyelven való okatatásért (angol,német) felárat számolunk fel!

Fizetési feltételek

Fizetés minden hónap első hetében készpénzzel vagy banki utalással lehetséges.Minden óráról természetesen számla készül, amit emailben küldök el,majd a számlán szereplő befizetési határidőig kell teljesíteni.

Óralemondás

Óralemondás, vagy az óra elhalasztása csak 48 órával az adott időpont előtt, vagy ennél korábban lehetséges. Máskülönben az elmulasztott óra felszámolásra kerül.A befizetett tandíj/óradíj nem visszatérítendő,viszont 30 napon belül felhasználható.