Biográfia1988-ban született Budapesten. Zenei tanulmányait Budapesten kezdte 12 évesen, az után rövid idő alatt 16 évesen felvételt nyert a bécsi zeneakadémia különleges tehetségeinek osztályában Prof. Walter Würdinger növendékeként. Olyan világhírű gitárművészek kurzusain vett részt, mint például: Antigoni Goni- (The Juillard School) Thomas Offerman- (Berlin Guitar Academy)

Több alkalommal kérték fel a Bécsi nyári színház zenei vezetésére, zenei betétek megkomponálására.

Több nemzetközi gitárfesztiválon játszott, ahol olyan sztárvendégek léptek fel, mint: Al Di Meola vagy Rafael Cortes

2014 óta a bécsi Yehudi Menuhin alapítvány tagja, ami azóta koncerteket szervez számára szólista és kamarazenészként.
Szintén 2014-ben kérte fel Snétberger Ferenc, hogy iskolájában a Snétberger tehetség központban tanítson klasszikus gitárt és készítse fel a növendékeket konzervatóriumba, illetve Zeneakadémiára. 2017-ben Budapestre költözött, ahol azóta is folyamatosan koncertezik klasszikus és könnyűzenészként egyaránt. 2018-ban alapította meg saját gitáriskoláját Csík Adolf Gitárstúdiót néven. 

Róla mondta a Művészvilág...

Szőke Nikoletta

Junior Prima díjas előadó

"Nagyon jó élmény volt számomra Csík Adolffal és szuper zenekarával együtt zenélni. Már a közös próba is jól sikerült, egy maximálisan felkészült, nagyszerű zenész, emellett egy nagyon jó ember is "

Rácz Ödön

Bécsi Filharmonikusok szóló nagybőgőse 

"Nagyon sok zenészt ismerek akik tehetségesek de keveset akik tehetségük mellett kitartóak és szorgalmasok is,ilyenekből lesz az igazi Művész. Csík Adolf gitárművész egy ilyen művész. "